• Nedavno
Tek styz premium stylus kompatibilan je sa vašim mikroMax Q416 s prilagođenim kapacitivnim dodirom 3 paketom!

Tek styz premium stylus kompatibilan je sa vašim mikroMax Q416 s prilagođenim kapacitivnim dodirom 3 paketom!

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

● Podijelite ih kompatibilne sa svojim prijateljima - dobijte Stylus sa svojim prijateljima Nepoželjna cijena umjesto olovke visoke cijene ili Samsung olovka. * Kupite sada - Najnovija verzija sada je dostupna! *. ● Univerzalni šareni i svijetli kapacitivni olovci - Radovi na svim uređajima sa kapacitivnim dodirnim ekranom : ● Ne samo kompatibilan sa i Pad, i Phone, Android pametnom telefonom , auto navigacijski sustav itd. Dizajn klipa je odličan za uklanjanje vašeg džepa, i Pad, dnevnik itd. Savršeno za crtanje aplikacija i tako brzo kretanje putem vašeg dodirnog ekrana s lakoćom. ✅Specifikacije : ● Nema više velikih prstiju jer ovaj stylus ima bolju dodirnu tačku od vrha kompatibilne s vašim prstom dajući bolju tačnost na konzoli. Kompatibilan je sa svim uređajima za dodir. Sadrži količinu 3 olovke u 4 "duljinu u odabranoj boji. Ali takođe odgovaraju bilo kojim uređajima opremljenim kapacitivnim dodirnim ekranom. Kompatibilan je sa svim uređajima za dodirnim ekranom. Uključuje količinu 3 olovke za na 4 "u boji u boji. Pruža glatku olovku poput iskustva na pisanju kompatibilno sa vašim tabletom ili telefonom na dodirnom ekranu. ● Dodatni predmeti koji rade s tim su gotovo svi i Proni, većina i Pada, tableta, malih prijenosnih računala, kromiranih računala, sve dok oni su dodirni ekran. pruža glatku olovku Poput pismenog iskustva kompatibilno sa vašim dodirnim zaslonom ili telefonom.Clips Desno Kompatibilno sa vašim nošenjem, knjigovodstvenim ili džepom ● Stylus olovke sa isječkom - jednostavno ga nosite bilo gdje želite. ● Lako nošenje i vrlo lagano i kompaktno. ● AUDETECT IC tehnologija automatski otkriva vrstu uređaja i njegove specifične potrebe za punjenjem za poboljšanu kompatibilnost ● izdržljiv materijal - funkcija olovke za olovke sa mekim savjetima i tijelu izrađena je od visokokvalitetnog aluminija. (Crveni) Vrh protiv ogrebotine - vrh stilusa izrađen je od meke i gume otporne na ogrebotine. Otporan na otisak prsta i sredstvo protiv štapa, odlično za pisanje crtanja itd. ☝Premijum stylus kompatibilan sa vašim mikro Max Q416 prilagođenim kapacitivnim olovkom 3 pakovanja!. Profesionalno je kompatibilan sa vašim Micromax Q416 povećava trajnost i tačnost !. Ovaj stylus možete podijeliti sa kompatibilnim sa svojim prijateljima ili porodicom.Profesionalno dizajniran kompatibilan sa vašim Micro Max Q416 povećava trajnost i tačnost vrha!.

Više detalja

Izbor kupaca

Savjeti za olovke 4pcs

KM 2.67

Dizajn preciznog i nagiba piksela】 1,5 mm Olovka Savjet može zamijeniti prst da izvršava finija upute, što je preciznije i osjetljivo 【Originalne nibs】 2 x crni vrhovi, 1 x bijeli t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.