• Nedavno
Tokeni & ikone Collegiate fudbalski stadion sjedište u boji Top Pen

Tokeni & ikone Collegiate fudbalski stadion sjedište u boji Top Pen

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova olovka je izrađena od autentičnog drveta klupe za kalifornijski Memorijalni stadion, koja je bila u upotrebi od 1923.do 2010. godine. Dugačka 5" i tanka 7/16 " u prečniku, ova rodijumska Roler olovka ima drvo sedišta dva puta : cev je okrenuta od drveta i površina je postavljena na vrhu. Sa ugraviranim imenom stadiona. Brodovi sa kertridžom za rollerball (Schmidt P8126 ili P8127) i takođe mogu prihvatiti patrone za punjenje hemijskih tačaka "Parker style". Zbog jedinstvene prirode svakog komada, proizvodi se mogu malo razlikovati od prikazanog uzorka. Dizajniran od strane tokena i ikona. Zvanično licencirana, svaka olovka dolazi u poklon kutiji sa certifikatom o autentičnosti. Originalni tokeni & icons pen dizajn. Pokažite svoj školski ponos! Ova olovka je obložena autentičnim drvetom sa spašenih sjedišta na fudbalskom stadionu. Disk na vrhu je takođe sa sjedenja. Zbog jedinstvene prirode svakog komada, proizvodi se mogu malo razlikovati od prikazanog uzorka.

Više detalja

Izbor kupaca

Inktense Olovke 72 Limenka

KM 1.67

Živopisne nijanseokruglo 4mm meko olovno jezgro savršeno je za hrabre izražajne crteže Visoko pigmentirana boja se lako nanosi i daje živopisan završetak Uključuje raspon od 72 boje..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.