• Nedavno
Wüsthof Classic baršunasta ostriga 6 kuharski nož

Wüsthof Classic baršunasta ostriga 6 kuharski nož

Zahvalnost:
KM 70.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

WÜSTHOF kuharski nož-kuharski nož WÜSTHOF 6" neophodan je za pripremu bilo kojeg obroka. Ovaj univerzalni kuharski nož može se koristiti za seckanje, seckanje, sečenje i seckanje. WÜSTHOF MODERN ORIGINAL - naši najprodavaniji noževi za generacije, pristupačni i visokokvalitetni sada u baršunastim kamenicama, sofisticiranoj i elegantnoj sivoj dršci sa mesinganim zakovicama. Jedinstven, živahan i poseban, baš kao i vi. Precizno kovano-kovano od jednog bloka nerđajućeg čelika sa visokim sadržajem ugljenika i kaljeno na HRC od 58 stepeni sa punim tangom. Noževi serije Wüsthof Classic imaju potpunu potporu i zaštitu prstiju za sigurno rukovanje nožem. Primjena i njega - da biste osigurali da vaš wüsthof nož ostane oštar, molimo vas da ne koristite oštricu na tvrdim površinama kao što su staklo, keramika ili metal. Mesing prirodno mijenja boju tokom vremena i može se ukloniti nanošenjem sode bikarbone i limunovog soka na to područje, ostavljajući ga da odstoji 10 minuta, a zatim ga brišući mekom kuhinjskom krpom. Samo Ručno Pranje. Tradicija od 1814.godine - WÜSTHOF je u porodičnom vlasništvu sedam generacija i osnovan je prije više od 200 godina u poznatom gradu Blades. Kovano u Solingenu, proizvedeno u Njemačkoj. Višenamjenski uređaj u kuhinji : najvažniji dio osnovne opreme za svakog domaćeg i profesionalnog kuhara, kuharski nož WÜSTHOF pogodan je za većinu zadataka u kuhinji, za najširi izbor tehnika rezanja i hvatanja, čini pripremu hrane užitkom. Baršunaste ručke od kamenica smirujuća su nijansa koja poziva mirne sate u potrazi za hranom u šumi ili čitanju uz ugodnu vatru. Sofisticiran i šik, ovaj nož je idealan Moderan pratilac za svaki kuhinjski zadatak.

Više detalja

Izbor kupaca

Oštrač Za Kuhinjske Noževe

KM 9.99

Kuhinjski Nož 3Stepeni Oštrač Ergonomski Dizajn Kompaktan, Čvrst, Prenosiv Jednostavan za korištenje Jak Stisak Udobna Drška Lako za čuvanje Visoka Kvaliteta Siguran za upotrebu (samo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.