• Nedavno
Pepeljara sa poklopcem, drvene pepeljare za pepeljare za cigarete na otvorenom slatka pepeljara sa uklonjivim oblogom od nehrđajućeg čelika za dom, ured, zabava

Pepeljara sa poklopcem, drvene pepeljare za pepeljare za cigarete na otvorenom slatka pepeljara sa uklonjivim oblogom od nehrđajućeg

Zahvalnost:
KM 7.34

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Širok raspon upotrebe : Ova drvena pepeljara je jednostavna za svakodnevnu upotrebu, bilo u dnevnoj upotrebi, bilo u hotelima, barovima, restoranima, vanjskim ili kao savršenim poklonom za rođendane, obljetnice ili bilo koje prilike za vašeg supruga, dečka, komšije i roditelji. Hvala na razumevanju.Since Njegov osnivanje, Donfaceeur se uvijek pridržavao načela "kupca prvo, uvijek inovirati. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Ako niste zadovoljni pepelom sa poklopcem, primite, obratite nam se odmah. Drvena teksturna površina ovog domaćeg pepeljara pruža mu jednostavan i ukusan izgled koji će poboljšati vašu okolinu. Dopuniti će bilo koji dekor sobe i savršen je za dom, kuhinju, balkon i uredsku upotrebu. Veliki kapacitet, izolacija mirisa : Dubinski i prostrani kapacitet ove pepeljare omogućava vam da pohranjujete veliku količinu cigareta i pepela tokom izoliranja mirisa. Stabilan i uravnotežen, neklizajući dizajn : dno ove pepeljare ima klizni dizajn kako bi se osiguralo da ostane stabilan i uravnotežen na bilo kojoj površini, što ga čini sigurnijim za upotrebu. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Obećavamo da ćemo osigurati zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata da bismo osigurali vaše zadovoljstvo. Inovativni dizajn vjetra : Ova ukrasna pepeljara sadrži poklopac kako bi se spriječilo da se pepeo za cigarete širi, sakrivajući guzice i mirise cigareta, čisto održavanje cigareta i mirisa. Drvena teksturna površina ovog domaćeg pepeljara pruža mu jednostavan i ukusan izgled koji će poboljšati vašu okolinu. Omogućuje vam uživanje u pušenju s lakoćom i udobnosti. Omogućuje vam uživanje u pušenju s lakoćom i udobnosti. Molimo vas da napravite pravi kao standard .

Više detalja

Item Type:
Ashtray
Material:
Wood + Stainless Steel
Weight:
Approx. 210g / 7.4oz
Product Size:
Approx. 10.4x4.5cm / 4.1x1.8in
Application:
This ashtray is a great gift for any smoker or non-smoker. It is very suitable for use on terraces, homes, offices, restaurants, hotels and bars
Package List:
1 x Ashtray1 x Base1 x Top Cover
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Since its establishment, Donfaceeur has always adhered to the principle of customer first, always innovating. We specialize in producing wooden decor, smokeless ashtray, cool ashtrays, smokeless ashtrays for cigarettes indoor, outdoor ashtrays for cigarettes patio, cute ashtray, and more. We continuously innovate and conduct research and development to improve product performance and functionality to meet the changing needs of consumers and provide the best service.:
To meet your needs, we provide high-quality after-sales service. If you are not satisfied with the ashtray with lid you receive, please contact us immediately. We promise to provide a satisfactory response within 24 hours to ensure your satisfaction. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.