• Nedavno
Wolverine Muški Hellcat Fuse Durashocks Ultrapringpring CarbonMax 8in Građevinska čizma

Wolverine Muški Hellcat Fuse Durashocks Ultrapringpring CarbonMax 8in Građevinska čizma

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Poliuretanski potplat. Osovina mjeri otprilike tele visoko iz luka. Otvaranje prtljažnika mjeri oko 14,5 okolo. Premium vodootporna koža punog zrna gornja. Prozračna vodootporna membrana s mrežom Wisthing Wicking. ASTM F2413-18 m I / 75 C / 75 EH ocijenjeni kompozit karbonmax. Revolucionarni ultraspirtni skok ETPU midsole pruža energičnu vožnju. WOLVERINE DURASHOCKS Dvostruki jastučić za ogibljenje. Poliuretanski potplat. Osovina mjeri otprilike tele visoko iz luka. Otvaranje prtljažnika mjeri oko 14,5 okolo. Premium vodootporna koža punog zrna gornja. Prozračna vodootporna membrana s mrežom Wisthing Wicking. ASTM F2413-18 m I / 75 C / 75 EH ocijenjeni kompozit karbonmax. Revolucionarni ultraspirtni skok ETPU midsole pruža energičnu vožnju. WOLVERINE DURASHOCKS Dvostruki jastučić za ogibljenje. Osigurač Hellcat-a spreman je da izdrži vaše najduže dane, boreći se s dva od strane najprepoznatljivijih komfornih tehnologija Wolverine. Wolverine Durashocks tehnologija sadrže dva jastučića na tasterima na tasteru u pogonu koja se posebno prilagođavaju komprimiranjem pod utjecajem i apsorbirajući šok i napaja se visokim performansama ultraspring midsole koji isporučuje laganu vožnju za maksimalni odgovor. Spojeni, ove tehnologije pružaju neusporedivu energetsku povratu, držeći se nogama u jastuku dok se bavite i svaki korak koji je uzet ne troši energiju.

Više detalja

Izbor kupaca

Columbia muške posade

KM 8.94

100% poliester Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje OmniWick : vrhunska tehnologija upravljanja vlagom za otvorene OmniWick brzo pomiče vlagu s kože u tkaninu u tkaninu gdje se šir

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.