• Nedavno
CLIO Kill Cover Mesh Glow jastuk

CLIO Kill Cover Mesh Glow jastuk

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj kremasti jastuk pruža rosno, lagano prekrivanje koje traje cijeli dan. Naša inovativna formula se lagano primjenjuje i bestežinsko prianja na kožu—vaš ten će izgledati besprijekorno i osjećati se lagano. [FORMULA za njegu kože] naš jastuk za više zadataka prepun je ultrahidratirajuće esencije za njegu kože koja pomaže hidratizirati, smiriti i umiriti kožu. Ružina voda, kamilica i 8 vrsta hijaluronske kiseline teško čine da vaša koža izgleda i osjeća se najbolje. [54-satna snaga zadržavanja] prirodni polimer na biljni pogon osigurava pouzdano, dugotrajno habanje. Vaša koža će izgledati blistavo i prirodno lijepo od jutra do mraka—bez blijeđenja, pucanja ili zgrušavanja. [PUFF u obliku vodene kapi] uključeni puff u obliku vodene kapi zamišljeno je dizajniran da dopre do svih dijelova lica, čak i do najtežih dijelova, kao što je oko nosa. [Glow-GETTER APPROVED] ova Hipoalergena formula je pogodna za sve tipove kože i preporučuje se onima koji više vole blistav finiš za razliku od polumat završne obrade koju nudi naš Kill Cover New Founwear Cushion.

Više detalja

Izbor kupaca

3CE VELVET FIT FONDACIJA

KM 22.50

3ce VELVET FIT FOUNDATION baršunasto meka i glatka tekstura udobno obavija kožu, a visoka pokrivenost i odlično prianjanje čine je urednom i čistom, kao da je to prvi put da se šminka

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.