• Nedavno
Pod oklopnim muškim doigravanjem Golf polo

Pod oklopnim muškim doigravanjem Golf polo

Zahvalnost:
KM 25.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

88% poliester, 12% elastan. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Mekano sredstvo protiv proklizavanja, tkanina protiv tableta ima čistač, besplatni završetak. 4-smjerni rastezljivi izgradnja se kreće bolje u svakom smjeru. Materijal Wicks znoj i suši se stvarno brzo. Anti-Miris tehnologija je superlatna inovacija koja pomaže u sprečavanju mirisa. Pod oklopnom misijom je da se svi sportaši bolji kroz strast, dizajn i neumoljiva potraga za inovacijama. Glatka, mekana završna obrada.4-smjerna rastezljiva gradnja kreće se u svakom smjeru. MATELJNO WICKS Znoj i suši zaista brz. Oklopni misiju je da sve sportaše bolje učini kroz strast, negdje mi započeo? Sve je počelo sa idejom za izgradnju vrhunske majice.

Više detalja

Izbor kupaca

Teorija muški bron d cosmos

KM 47.50

100% pamuk Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje Pamuk iz vazduha Pleteni rašireni ovratnik Ova klasična polo majica dizajnirana je sa ovratnikom u mekim, laganim pamukom Ležerni po

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.