• Nedavno
Kohler 27086-SN prilike ™ 7 povlačenje ladica, živopisan polirani nikl

Kohler 27086-SN prilike ™ 7 povlačenje ladica, živopisan polirani nikl

Zahvalnost:
KM 15.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dio prigodnika prikupljanja kupaonice i pribora za pribor. Premium metalna konstrukcija za izdržljivost i pouzdanost. Kohler završava odolvu koroziju i tarmiranju. Alati, instalacijski hardver i predložak uključeni. Kohler slavina za vijek trajanja ograničena garancija. Dostupno u nizu boja / završetka. Dio prigodnika prikupljanja kupaonice i pribora za pribor. Premium metalna konstrukcija za izdržljivost i pouzdanost. Kohler završava odolvu koroziju i tarmiranju. Alati, instalacijski hardver i predložak uključeni. Kohler slavina za vijek trajanja ograničena garancija. Dostupno u nizu boja / završetka. Nepozitno luksuzno i ​​zaista nezaboravno, prigodno slavine i pribor za kupatilo i pribor za inspiraciju iz 1960-ih Hollywood Glamour i ekstravagance. Moda nakon elegantnih haljina ERA i podebljana dizajna automobila, kolekcija prigoda odražava graciozne eleganciju, miješanje klasičnog srednjeg stila sa modernim dizajnom. Prilagodite svoje kupatilo sa karakterističnim peteroganskim akcentima sakupljanja, oseđenim osnovama, tekućim linijama i osjetljivim ivicama. Ispunite svoj potpis pogledajte s ovim visokim modenom 7 in. Dostupan u obliku ormara u završnici koji odgovaraju vašim prigodama i drugim dodacima.

Više detalja

Izbor kupaca

Tighall 6 kom.

KM 1.33

Veličina proizvoda Dužina : 11cm / 4.3inch; Širina : 3.1cm / 1.2 inča; Visina : 1,5cm / 0,6 inča (Dužina vijka : 2,4cm / 0,94inch) Centri za rupe izvlačenja kabineta Ako zam

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.