• Nedavno
Caron Akvareli - Lime Rickey

Caron Akvareli - Lime Rickey

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Boja #188, Lime Rickey. Ručno obojeni Pima pamuk od 3 niti sa istom svestranošću kao i perzijska vuna. Za igla koristiti jedan sloj na 18 posjeta, dva plies na 13 računati platnu. Upotrijebite jedan sloj za ukrštene šavove na tkanini za brojanje 11-20 ili ubodite preko 2 niti na 18 brojanja. Jorgandžije se koriste za velike šavove, vezane jorgane i lude jorgane. Boje koordiniraju sa divljim cvijećem, vodenim ljiljanima i utiscima ručno obojene niti. Niti kolekcije Caron kreću se od izuzetnih ručno obojenih šarenih niti od pamuka, svile i vune-svile. Sa paletom boja koje pariraju prirodi po dubini i suptilnosti i blistavom rasponu teksture. Caron niti za prikupljanje postale su omiljene kod dizajnera svuda.

Više detalja

Izbor kupaca

RibbonXL rana Rosa 125g.

KM 2.67

Garancija proizvođača se ne može primijeniti Reciklirani Pamuk Hoooked Spesso je super zdepasta pamučna pređa od makramea koja vam omogućava da napravite najljepše DIY kreacije Ovaj m

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.