• Nedavno
Bebi Pribor kašika viljuška sa putnom torbicom, Silikonski pribor za malu decu za samohranu dece deca

Bebi Pribor kašika viljuška sa putnom torbicom, Silikonski pribor za malu decu za samohranu dece deca

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

☺【Savršeno za Samohranjivanje】Babys ručni zglob nije dovoljno fleksibilan za korištenje pravog pribora za bebe. Naša savijena kašika i viljuška imaju fleksibilnu dršku koja se može slobodno savijati bez odbijanja u skladu sa pravilima ishrane dece u različitim fazama i može se oblikovati da radi na obe ruke. Pomaže onima koji su se borili sa priborom, pomaže im da bolje pokupe hranu, olakšava im da dopru do usta, donosi im zabavu da nauče samostalno da jedu, izgradi samopouzdanje. ☺【Sigurnost i praktičnost】zaobljen i gladak za bebinu delikatnu gumu i zube, bez oštrih ivica na priboru, ukus bebe je ugodniji. Prošireni zupci i okrugli vrhovi na vilici mogu lako viljuškati voće i rezance, zbunjen dizajn na žlici može spriječiti da kašika uđe preduboko u bebina usta i bolje sadrži hranu. ☺【100% Materijal za hranu】naš pribor za malu djecu napravljen je od materijala za hranu i prolazi nacionalni certifikat za dječje proizvode. Ne sadrži BPA, Olovo, lateks i ftalat, mališani su sigurni za jelo. Mogu se prati u mašini za sudove, ili možete sterilisati i ovo posuđe do 1 minuta u kipućoj vodi. Svi dijelovi mogu biti parni ili vodeni ključanja(vrijeme manje od 1 minute), mikrovalna s ergonomska, široka ručka prekrivena je TPE mekim ljepilom, materijal je mekan i neklizajući što malim rukama olakšava hvatanje i manipuliranje, lako pomaže u preuzimanju hrane. Spremni za hranjenje sa lakoćom!. ☺【Prenosiv i čist】dolazi sa 4 futrole za nošenje (svaka kutija sadrži jednu viljušku i jednu kašiku) što je pogodno za nošenje kada pokušavate izaći na vrata. Možete ga staviti u torbe za pelene i kutije za ručak, a zatim izaći i jesti s njim! To će spriječiti da se bebina kašika zaprlja ili izgubi i neće praviti nered u torbi za pelene nakon upotrebe tokom putovanja.

Više detalja

Izbor kupaca

QDPS Otvoreni protok - 1 t

KM 3.33

Uštedite do 60% vode, hranjivih sastojaka i vremena! Nema ljepila, teflonske trake ili zavojne navoje Izdvaja se u sekundi Eliminira začepljenje Minimalno čišćenje Uštedite do 60% vode

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.