• Nedavno
Brooks Muške dijeljenje tekuće cipele

Brooks Muške dijeljenje tekuće cipele

Zahvalnost:
KM 42.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Ova cipela je za : Podjela je savršena za trkače koji po prvi put izlivaju van ceste, kao i trkače koji žele cipelu sa stazama, ali poznatim cipelama. Pouzdana vuča : Osjećajte se samouvjerenim ventirajućim sa puta zahvaljujući dodatnoj vučici našeg TRAILTACK ljepljive gumene vanjske vanjske liste. Pristupačan fit : sljezni omotač i velikodušna prednja noga nude sigurnu fit bez gužvanja prednje noge. Udobna zaštita : lagana ročna ploča štiti metara od stijena i korijena. Prilagodljivi dizajn : Groove na petu u obliku potkove omogućava cipelu da se prilagodi neujednačenom terenu. Odlučite se sa puta u najnovijim dodatku našoj porodici staza. Nudi poznatu cefu koja se uklapa u lepljivu vuču i lagana rok ploča dodaju prianjanje i zaštitu.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške runally tenisice

KM 60.58

Gumeni potplat Gumeni potplat Muške cipele za trčanje Nike Runally pruža jastuk i udobnost, milju nakon milje Wedfoot Webbing omotava stopalo za sigurno uklapanje, dok meka guma za odliv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.