• Nedavno
Nova ravnoteža Ženska goriva Rebel V2 brzina trčanja

Nova ravnoteža Ženska goriva Rebel V2 brzina trčanja

Zahvalnost:
KM 34.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Fuelcell pjena isporučuje propulzivni osjećaj koji vam pomaže da se vozite naprijed. Sintetička / mrežasta konstrukcija. Dekonstruirana šalter za pete pruža podršku bez dodatne težine. Pjena u obliku oblikovanog ovratnika pomaže u zaključanju stopala. Zatvaranje čipke osigurava sigurno uklapanje. Uvezeno. Gumeni potplat. Fuelcell pjena isporučuje propulzivni osjećaj koji vam pomaže da se vozite naprijed. Sintetička / mrežasta konstrukcija. Dekonstruirana šalter za pete pruža podršku bez dodatne težine. Pjena u obliku oblikovanog ovratnika pomaže u zaključanju stopala. Zatvaranje čipke osigurava sigurno uklapanje. Novi balans gorivo Rebel V2 nastoji pomoći da vam pomogne da vam je bolje sa svojim ultra odgovornim osjećajem. Ova podebljana ženska tekuća cipela sadrži srednju skočnu gorivu za gorivo za pružanje sredstava za pružanje eksplozivne energije u svakom koraku, s svilenim glatkim tranzicijom pod nogama. Za dodatnu podršku, cipela uključuje dekonstrukturu petu i oblikovanu pjenu ovratniku za zaključavanje. Prozračna mrežasta gornja dijela je oblikovana podebljanim brendom i asimetričnim blokiranjem boja.

Više detalja

Izbor kupaca

ALPSION 360 TRŽIŠTE

KM 22.45

Uvezeno Gumeni potplat Adidas Muške cipele za trčanje Marka ADIDAS ima dugu istoriju i duboko ukorijenjenu vezu sa sportom Sve što radimo je ukorijenjeno u sportu Vođen neumoljivim potra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.