• Nedavno
Pod oklopom ženske optužene impulsne pletene cipele

Pod oklopom ženske optužene impulsne pletene cipele

Zahvalnost:
KM 17.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Neutralno : Za trkače kojima treba ravnoteža fleksibilnosti i jastuka. Potpuno pleteni gornji dio za prozračan, fit nalik kompresionima koji pruža laganu snagu. Napunjena jastuka za jastuke sa minimalnom izlaskom gume za vrhunsku jastuku, fleksibilnu i laganu vožnju. Čvrsta gumena vanjska strana obuhvaća visoke zone udara za veću trajnost s manje težine. Reflektirajuće detalje za veću vidljivost na vožnji slabog osvjetljenja. Neutralno : Za trkače koji trebaju saldo fleksibilnosti i jastuk. Pletena gornja za prozračnost, nalik kompresionima koji pruža laganu moćnu snagu. Minimalna vanzola na vrhu za krajnje jastuk za ugledne jastuke za rezanje, fleksibilna i lagana vožnja. pokriva visoke zone udara za veću izdržljivost s manje težine. Pojedinosti o većoj vidljivosti za veću vidljivost na rukama slabog svjetla.

Više detalja

Izbor kupaca

ALPSION 360 TRŽIŠTE

KM 22.45

Uvezeno Gumeni potplat Adidas Muške cipele za trčanje Marka ADIDAS ima dugu istoriju i duboko ukorijenjenu vezu sa sportom Sve što radimo je ukorijenjeno u sportu Vođen neumoljivim potra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.