• Nedavno
Nike Cipele Wmns Air Max Bella Tr 5 Premium

Nike Cipele Wmns Air Max Bella Tr 5 Premium

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Foam Midsole i Max zračna jedinica u peti donose stabilnost i jastuk za visoke performanse na svaki korak. Redizajnirana podrška i zadržavanje na sredini integrira se sa konstrukcijom nalik na rukavima i tradicionalnom vezom kako bi vam pomogli da se nazovete u sigurnijem i prikladnosti. Sintetička koža omotava petu za dodatnu izdržljivost i podršku. Podignuta ivica narušava stopalo za vrijeme pokreta bočne strane. Ravni potplat pomaže da vas stabilni na površinama teretane, dok vam gumeni gazir daje više prianjanja. Gumeni potplat. Foam Midsole i Max zračna jedinica u peti donose stabilnost i jastuk za visoke performanse na svaki korak. Redizajnirana podrška i zadržavanje na sredini integrira se sa konstrukcijom nalik na rukavima i tradicionalnom vezom kako bi vam pomogli da se nazovete u sigurnijem i prikladnosti. Sintetička koža omotava petu za dodatnu izdržljivost i podršku. Podignuta ivica narušava stopalo za vrijeme pokreta bočne strane. Ravni potplat pomaže da vas stabilni na površinama teretane, dok vam gumeni gazir daje više prianjanja. Ovi Nike Womens Air Max Bella Tr 5 Premium trening za obuku kombiniraju odskok i ljepotu max zračnog jastuka s ravnim potplatom koji pruža stabilizirajući prednost dok se tone i skulteru. Redizajnirani sredini ovih ženskih cipela za žene osigurava sigurno uklapanje, tako da možete trenirati teško. Dakle, ako ili vi nalepite ove ženske cipele u teretani ili na ulicama, uvijek je dobar izbor za čišćenje ove ikonične cipele Nike.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške runally tenisice

KM 60.58

Gumeni potplat Gumeni potplat Muške cipele za trčanje Nike Runally pruža jastuk i udobnost, milju nakon milje Wedfoot Webbing omotava stopalo za sigurno uklapanje, dok meka guma za odliv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.