• Nedavno
Pod oklopom Ženska HOVR beskonačna 3 tekuća cipela, bijela / beta, 7

Pod oklopom Ženska HOVR beskonačna 3 tekuća cipela, bijela / beta, 7

Zahvalnost:
KM 41.52

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Dizajnirana mreža je izuzetno lagana i prozračna, s strateškom podrškom gdje vam treba. Brojač unutrašnje pete za dodatnu podršku koja pomaže zadržati stražnji dio stopala zaključanog na mestu. Eva sockliner kalupe za rezanje u punoj dužini do stopala, eliminirajući proklizavanje i pružanje idealne udobnosti pod nogama. Anatomski postavljeni, duboki fleksibilni utori nude odgovarajuću fleksibilnost u ključnim područjima. Ugljični gumeni mahuni ispod potpetica pruža veću vuču i izdržljivost pri visokim udarnim zonama. Uvezeno. Gumeni potplat. Dizajnirana mreža je izuzetno lagana i prozračna, s strateškom podrškom gdje vam treba. Brojač unutrašnje pete za dodatnu podršku koja pomaže zadržati stražnji dio stopala zaključanog na mestu. Eva sockliner kalupe za rezanje u punoj dužini do stopala, eliminirajući proklizavanje i pružanje idealne udobnosti pod nogama. Anatomski postavljeni, duboki fleksibilni utori nude odgovarajuću fleksibilnost u ključnim područjima. Ugljični gumeni mahuni ispod potpetica pruža veću vuču i izdržljivost pri visokim udarnim zonama. Povezuje se na UA Mapmyrun ™ : zapise i analizira vaše tekuće metrike kako bi vam pomogao da vam pomogne bolji trkač. UA HVR ™ tehnologija pruža "nultu gravitacijsku osjećaj" za održavanje povrata energije koji pomaže u uklanjanju udara. Energy Web kompresije sadrži i kalup ua hodr ™ pjenu da vratite energiju koju ste stavili. Projektovani mrežni gornji dio je izuzetno lagan i prozračan, sa strateškom podrškom. Brojač unutrašnje pete za dodatnu podršku koja pomaže zadržati stražnji dio stopala zaključanog na mestu. Eva sockliner kalupe za rezanje u punoj dužini do stopala, eliminirajući proklizavanje i pružanje idealne udobnosti pod nogama.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške runally tenisice

KM 60.58

Gumeni potplat Gumeni potplat Muške cipele za trčanje Nike Runally pruža jastuk i udobnost, milju nakon milje Wedfoot Webbing omotava stopalo za sigurno uklapanje, dok meka guma za odliv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.