• Nedavno
Amscan 3901207 llama Fun Party Scene Setters w/Photo rekviziti, 16 kom.

Amscan 3901207 llama Fun Party Scene Setters w/Photo rekviziti, 16 kom.

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1 set PF" llama Fun " setera scena za zabavu sa rekvizitima za fotografije (16 komada). Set uključuje : 4 lista papira (40" x 27. 75") i 12 rekvizita za fotografije. Jednostavno držite kartonsku dodatnu opremu ispred lica i snimite fotografiju ili selfie. Sa svijetloljubičastom pozadinom. 4 lista. 4 lista. Naša predivna" llama Fun " Party Scene Setters w/ Photo rekviziti je imperativ za rođendansku zabavu. To je najlakši način da postavite scenu zabave sa lamom. Sa svijetloljubičastom pozadinom sa lamom i nekoliko naslova poput "zabavite se Lamom! ". Iskoristite ovaj fenomenalni ukras za zabavu da snimite fotografije za uspomenu.

Više detalja

Izbor kupaca

Stigli ste.

KM 3.33

Profesionalni 10x20 Ft Veličina Grupe Fotografija Pozadina 100% visokokvalitetni poliester sa džepom od prečke Dizajniran i štampan u SADu Besprekorno Perivo Profesionalni 10x20 Ft...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.