• Nedavno
USS George Washington CVN-73 Model drveta

USS George Washington CVN-73 Model drveta

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fotografija koja se prikazuje je ona od američkog Modela drva ivana C. Naš model drvenog drveta laserskih rezanja sadrži letvu palubu USS George Washington kao i profil. Emblem broda nalazi se u gornjem lijevom uglu i natpisna pločica je u donjem desnom stanju. Nevjerojatno detaljan model izrađen je od osam slojeva drveta iza stakla. Na zahtjev možemo personalizirati natpisnu ploču s primjerom imena, koje osobe rangiraju i stvarne usluge datumi su služili na brodu. Uključite tačan tekst željeni na personaliziranoj ploči na ime u odjeljku Komentar u vašem redoslijedu. Osobite tekst možete poslati i putem e-maila direktno nama. Ukupno unutarnji dimenzije prilagođenog okvira je 9 "x 20".

Više detalja

Izbor kupaca

Pantone Universe Cup

KM 1.00

Sa ovim čaše nema izgovora da ne započnete svoj dan u stilu Šalice su odličan način za obnovu šeme boje vaše kuhinje Svojim svjetlosnim mat šlagbitama, imaju osjećaj sličan porcul

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.