• Nedavno
CAC Kina REC-56 valjana ruba 4-3 / 4-inčna kapućina Cappuccino, 14 unca, američka bijela, kutija od 36

CAC Kina REC-56 valjana ruba 4-3 / 4-inčna kapućina Cappuccino, 14 unca, američka bijela, kutija od 36

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Okrugla kafa. Kameni softver, američki bijeli, bijeli, kremasti bijeli. Moderna i trendi za gostoprimstvo i prehrambenu industriju. Izdržljiva Kina; Otporan na provalu otporan na čips i otporan na ogrebotine sa normalnom upotrebom. Pećnica, mikrovalna pećnica i perilica suđa sef. Okrugla kafa. Kameni softver, američki bijeli, bijeli, kremasti bijeli. Moderna i trendi za gostoprimstvo i prehrambenu industriju. Izdržljiva Kina; Otporan na provalu otporan na čips i otporan na ogrebotine sa normalnom upotrebom. Pećnica, mikrovalna pećnica i perilica suđa sef. Sa dugačkom istorijom u industriji tablice, C.A.C Kina prepoznata je kao vođa trenda za svoje inovativne obrasce i izvanrednu komercijalnu klasu Kinu. C.A.C Kineska misija je pružanje kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama u prehrambenoj cijenama i ugostiteljskoj industriji. C.A.C China ima raznovrstan pribor za večeru na svim nivoima, uključujući super bijeli porculan, finu kost Kinu, kosti bijeli porculan, van-bijeli Kina, obojena glazura Kina Kina. C.A.C China nudi širok izbor specijalnih predmeta iz tagina, duboke, valovite zdjele, za premošćavanje ploča u više veličinama koje omogućavaju kuharima da dodaju malo iznenađenje. C.A.C China posjeduje fabriku 60 akra u Kini koja osigurava pristupačne cijene i brzu pošiljku. Svi proizvodi su pećnica, mikrovalna perilica posuđa sigurna. Specifikacije proizvoda i opisi podložni su promjenama bez prethodne najave.

Više detalja

Izbor kupaca

Kad u nedoumicu galop

KM 29.55

Smiješni ljubitelji za ljubitelje kafe na inspirativnoj konji KONSES poklon za kafu Inspirativna šolja za kafu Smiješne konje šalice za kafu Smiješni ljubitelji za ljubitelje kafe na in

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.