• Nedavno
Svijet pucača Philadelphia Pennsylvania Yellow Liberty Bell Calf 11 oz

Svijet pucača Philadelphia Pennsylvania Yellow Liberty Bell Calf 11 oz

Zahvalnost:
KM 9.72

Količina robe
Dostupno na zahtjev

keramička krigla. Mjeri 4 "visok i 3,75" u promjeru. Suvenir iz Filadelfije, Pennsylvania. Odličan poklon ili lijep kolekcionar. Evo potpuno nove rijetke i vrlo teško pronaći kolekcionarsku artiklu : Philadelphia Pennsylvania Yellow Liberty Bell šolja za kavu 11 oz. To je keramička krigla. Kapacitet je 11oz (330ml). Stavka je potpuno nova. Nema čipsa ili pukotina. Ne znamo da li ćemo moći dobiti više njih, pa nastavimo i pogledati naše druge popise snimljenih naočala, foto albumi, suvenirnih magneta i igrajućih kartica iz cijelog svijeta. Sve su to izuzetno rijetke i učinili bi prekrasan dodatak nečijoj kolekciji, odličan poklon za praznike ili pamtljive suvenirene predmete isporučit će se ili američkim poštima ili UPS-om i bit će sigurno prepun.

Više detalja

Izbor kupaca

Pantone Universe Cup

KM 1.00

Sa ovim čaše nema izgovora da ne započnete svoj dan u stilu Šalice su odličan način za obnovu šeme boje vaše kuhinje Svojim svjetlosnim mat šlagbitama, imaju osjećaj sličan porcul

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.