• Nedavno
SOAP SOLDER Oblik, sapuna za ispuhavanje nosač nosača nosača potoma za sudopere za sudope za tuš kadu za tuš stalak za tuš za tuš kupatilo Kuhinja Organizator, sapun, sapun B

SOAP SOLDER Oblik, sapuna za ispuhavanje nosač nosača nosača potoma za sudopere za sudope za tuš kadu za tuš stalak za tuš za tuš

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Držite ručno rađeni sapun i ne meko : okvir prihvata dizajn oblika listova, ne samo sapun, već i ukras, dodajući slatke elemente u vaše kupatilo. Pogodno za razne sapune, tako da sapun neće namočiti u vodi, zadržavajući ga stabilnim, suhom i dostupnim. Višenamjenski nosač sapuna : Usvajanje modernog i elegantnog stila, sapun savršeno se uklapa u kupatilo. Lako je očistiti i savršen za kupaonicu, kuhinju, tuš, praonicu rublja ili blatobrana. Izgledaće sjajno u bilo kojem domu!. Širok raspon upotreba : kutija sapuna pogodna za glatke pločice, metalne ploče, jarbola, glatki mramor, ua visokokvalitetni ABS materijal, trošenje? Otporan, izdržljiv, vodootporan, siguran i ne-toksičan, izvrsna izrada i boja elegantne. Jednostavna instalacija : sa usisnim šalicom na dnu, to sprečava oštećenja na vašoj površini, a također omogućuje fleksibilnost za preseljenje. Instalacija je jednostavna, nije potrebna izmjena, prikladna za upotrebu, sačuvajte vrijeme i energiju. Direktna zamjena instalacija, potrebni su komplicirani alati, uvelike spremite svoje dragocjeno vrijeme. Posvećenost : Vjerujemo da će premium kvaliteta i dobra usluga osvojiti vaše povjerenje. Ako naiđete na probleme tokom upotrebe, kontaktirajte nas u vremenu. Vrijedimo vaše iskustvo kupovine i trudite se da ponudite visokokvalitetni proizvod i uslugu. Specifikacija : Vrsta predmeta : Sapun Materijal jela : ABS + Ascolor : Kao što je prikazano na slikovanju : cca. 14x18cm / 5,5x7.1 IN Težina : Približno.110g / 3.9 Ozaplikacija : lista kupaonice : 1 x sapun 1 x Basenote : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2 IN zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Item Type:
Soap Dish
Material:
ABS+ AS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 14x18cm / 5.5x7.1in
Weight:
Approx.110g/3.9oz
Application:
Bathroom
Package List:
1 x Soap Dish 1 x Base
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.