• Nedavno
Bar sapun / sapun sapušteno jelo sa sapunom sa utiskivanjem odvodne kutije, plastični držač sapuna bez rublja može se koristiti kao poklon za rodbine i prijatelje sapunske posude / držač sapuna (boja: zlato, veličina:

Bar sapun / sapun sapušteno jelo sa sapunom sa utiskivanjem odvodne kutije, plastični držač sapuna bez rublja može se koristiti kao

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Moderan i funkcionalno kupatilo, tuš, kada, sudoper u kupaonici, pranje posuđa ili kuhinjski pribor za razne dekor, organizacija. Ovaj držač sapuna za tuširanje može se koristiti i kao kuhinjski držač spužve ili sudoper CADDY da bi uvijek zadržala svoju kuhinsku kontratu ili spužve posude u uređenim i organiziranim. ♥ Proizvod ima roman oblik, prekrasan izgled, fini materijal, zgodan i praktičan. ♥ Dizajn ladice ispod sapuna za sapunicu za samoodređivanje vode, klizne fioke u nastavku, prikupit će prljavu vodu i ostatke sapuna za vas da se sipaju. Jednostavno uklanjanje pad sapuna, pomozite da se sapun suvim bržim, udaljenim od mekanog i gljiva, održava vaš predmet suhim i higijenskim. ♥ Zidni sapun sapun je kompaktan koji zauzima malo prostora. Odlična opcija za kupatilo sa ograničenim zidnim prostorom. Višenamjenska pohrana : Ove ladice sapuna uglavnom se koriste kod kuće za tuš, kadu, sapun, kuhinjske spužve, četkica ili nekih zanata i tako dalje. Odlično rade u tušem / kadi / kuhinji / kontratop i više. Ime : sapun holdermaterial : plastike : ukras, poklon, domaćinstvo : dužina 12/16, širina 4,5 / 5,5, visina 10/11 (cm); Dužina 4,7 / 6,2, širina 1,7 / 2,1, visina 3,9 / 4,3 (inča) Težina : 150 / 180g1. Prije kupnje provjerite veličinu prije kupnje. Zbog ručnog mjerenja doći će do greške od oko 0-3 cm, molim vas, razumijete2. Ne postoje drugi predmeti osim proizvoda u proizvodu fotografije3. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu postojati blage razlike u boji, molim vas razumite.4. Gornji podaci su samo za referencu. Veličina se mjeri ručno. Svaka varijabla može biti drugačija. Molimo pogledajte stvarni proizvod. Hvala ti.5. Ako pronađete probleme sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, problem ćemo riješiti što prije.6. Dobrodošli na vaše dijeljenje i povratne informacije, tako da vam možemo pružiti bolje proizvode i usluge.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.