• Nedavno
EVIDECO 6418147 Kupatilo sa sapunom za kupanje-Chrome dijelovi-aqua plavi, 4,92 l x 4,92 Š x 0,98 h

EVIDECO 6418147 Kupatilo sa sapunom za kupanje-Chrome dijelovi-aqua plavi, 4,92 l x 4,92 Š x 0,98 h

Zahvalnost:
KM 30.65

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% akril. Čvrsta izgradnja / boja u boji : Sa svojim aqua plavim okruglim oblikom i kromiranim poklopcem, ova sapunica u vašoj kupaonici donosi modernost u vašu kupaonicu i sa izborom od 14 boja, pronaći ćete savršenu utakmicu sa svojim dekorom. Usklađivanje kolekcije : Popunite svoj dekoracija sa drugim proizvodima iste kolekcije, poput četkice za toaletnu posudu, Tumbler, raspršivač sapuna ili smeće za smeće da biste nekoliko minuta. Jednostavno čišćenje : uklonjiva kružna ladica za krug sa drenažnim rupama za uklanjanje viška vode i sapuna. Lagano podignite hromiranu ladicu sa vrhom odvijača, očistite sapun i ladicu, a zatim stavite ladicu natrag. Obrišite samo sapunom samo sapunom. Stavite u teške prostore / brojač brojača : s promjerom 4 92 inča, visine 0 92-inča, ova sapunica je savršena veličina koja se lako uklapa u sudopere ili kupaonice. Boja aqua plava, 14 čvrste sjajne boje dostupne su. Svestran : Savršeni dodatni pribor za kuhinjski komplet Top, glavno kupatilo, kupatilo za goste ili dječja kupka. Takođe pogodno za komercijalnu upotrebu.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.