• Nedavno
Alipis 1pcBox non dvostruki sapun trag sive viskozne kupaonice odvodnjavat zidna kuhinja za stalak

Alipis 1pcBox non dvostruki sapun trag sive viskozne kupaonice odvodnjavat zidna kuhinja za stalak

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ljepljiv, nije lako padati. nosivost. Dvije strane ovog stala za sapun s dvije male kuke, prikladno za kuglu za kupanje, posuđe i još mnogo toga. Dvoslojni dizajn, brza filtriracija vode, može. Napravljen od premium materijala, izdržljivog i praktičnog za upotrebu. Može se primijeniti za bilo kakve glatke, čiste, suve površine. Ljepljiv, nije lako padati. nosivost. Dvije strane ovog stala za sapun s dvije male kuke, prikladno za kuglu za kupanje, posuđe i još mnogo toga. Dvoslojni dizajn, brza filtriracija vode, može. Napravljen od premium materijala, izdržljivog i praktičnog za upotrebu. Može se primijeniti za bilo kakve glatke, čiste, suve površine. Lista paketa 1 x Stalak za sapun - materijal : abs. - Može se primijeniti za bilo kakve glatke, čiste, suve površine. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, ručno mjerenje i itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! - Dvoslojni dizajn, brza filtriranje vode, može rast. - Veličina : oko 13,2 x 9,5 x 8 cm. - Napravljen od premium materijala, izdržljivog i praktičnog za upotrebu. - Boja : siva. - Ljepljivo, nije lako padati. nosivost. - Dvije strane ovog stalka sa sapunom s dvije male kuke, prikladno za kuglu za kupanje, posuđe i više. Dobra informacije izrađene od materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajno korištenje. Viseći dizajn u velikoj mjeri štedi prostor. Dvoslojni dizajn, brza filtriranje vode, može rast. Koristite naš sapun može učiniti da se vaša kupaonica učini čistom. Pogodno za dom, kuhinju, kupatilo itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.