• Nedavno
Retro Newsboy pleteni šešir sa vizirom Bill zimski topli šešir za muškarce

Retro Newsboy pleteni šešir sa vizirom Bill zimski topli šešir za muškarce

Zahvalnost:
KM 7.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Karakteristike : moderan dizajn kablovskih pletenih elemenata, 2 klasične originalne boje crna/siva. Čišćenje i čuvanje : uronite šešir u toplu vodu sa sapunom na 20 minuta. Lagano istrljajte prljavi deo šešira rukama nakon uranjanja. Pranje vodom bez pene sa sapunom. Položite samo na suho (izbjegavajte "mašinsko sušenje" ili "dugotrajno izlaganje pod suncem" zbog čega će šešir izgubiti oblik i izblijediti). Stavite proizvod u zapečaćenu vrećicu i uklonite unutrašnji vazduh za dugotrajno skladištenje. Elastično zatvaranje. Mašinsko Pranje. Pošiljka : preporučujemo da odaberete "ispunjavanje" na kasi za premijera ili hitnu potrebu, to je besplatan povratak i razmjena, brza dostava i niska cijena. Jednodnevna dostava je također dostupna.Preferirani kupci. Alternativna pošiljka : za ne glavnog člana ili dovoljno vremena za isporuku. Standardna dostava traje 7~14 radnih dana, dok brza dostava traje 4 ~ 6 radnih dana do isporuke. Funkcija proizvoda : Materijal : Visokokvalitetna akrilna rezana vlakna i poliester. Udoban i prozračan.rastezljivo i ne svrbi da budete zadovoljni kvalitetom. Sposobnost istezanja vam omogućava da vam ostane na glavi. Prilika : lako se slaže i savršeno odgovara za običnu odjeću u proljeće, ljeto, jesen i zimu. Možete ga nositi za skijanje, snowboard, motocikl, trčanje, penjanje, lov, hodanje ili samo svakodnevni šešir za hladno vrijeme.Možete probati i javite nam kako se osjećate. Newsboy šešir dolazi sa 100% garancijom za povrat novca. Vizir kapa je savršen dodatak za hladne dane i zimske aktivnosti. Pletivo je debelo i tu je dvostruka podstava koja će zadržati hladni vjetar iz vaših ušiju i glave. Takođe, naša slatka kapa od vizira će nadograditi Vaš stil i napraviti ljupkiji izgled. Takođe bi bilo sjajno zimski poklon za bilo koga. Usluga i povratne informacije : tu smo da čujemo vaš glas. Slobodno nas kontaktirajte ako postoji bilo kakav problem na koji naiđete, vaše istinite i iskrene povratne informacije će nas podstaći da poboljšamo kvalitet naših proizvoda i pružimo razumniju uslugu.

Više detalja

Izbor kupaca

Nathan Reflective Beanie

KM 12.39

88% poliester 12% Spandex Pro stretch Uvezeno Zatvaranje vezica Mašinsko Pranje Rastezljiva pletena tkanina sa brušenom podstavom za toplinu i udobnost Vlaga i brzo sušenje Jedinstveni ge

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.