• Nedavno
Sharvgun unisex-Turban za odrasle

Sharvgun unisex-Turban za odrasle

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Samo Ručno Pranje. ❤ jedan etnički, ali atraktivan izgled. Tradicionalni indijski sardar sikh punjabi Pagri Shahi sikh tradicionalni turbani Punjabi kapa zamotati glavu zupčanik turban Materijal : Pamuk. Upute za njegu : sušite u hladu, ne izbjeljujte,redovno pranje ručno. ❤ Simboli nošenja turbana su mnogi, smatraju se simbolom dominacije, odanosti, samopoštovanja, hrabrosti i čistoće, ali razlog za sve Sike koji nose turbane je samo jedan-iz ljubavi i poštovanja prema željama osnivača njihova vjera. ❤ Napomena : to je neobrađeni turban, a ne readymade turban. Turban se može malo razlikovati od stvarnog turbana u pogledu osvjetljenja ili prikaza monitora. ❤ Turban služi kao znak posvećenosti Sikh guruima. Razlikuje sikha kao instrument gurua i određuje odgovornost za određene duhovne i vremenske dužnosti. To je znak gurua i izjavljuje da je Sikh koji nosi turban sluga božanskog prisustva.

Više detalja

Izbor kupaca

Columbia Unisex Bugaboo Kapa

KM 0.33

100% poliester Uvezeno No zatvaranje zatvaranje Samo Ručno Pranje OMNIHEAT : naši patentirani toplotno reflektujući odevni predmeti su vrhunski sistem upravljanja toplotom tela za spolja�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.