• Nedavno
JoyLamoria novost štampana kapa sa trakom za znoj za žene i muškarce podesive kravate za nošenje

JoyLamoria novost štampana kapa sa trakom za znoj za žene i muškarce podesive kravate za nošenje

Zahvalnost:
KM 6.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. 100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje vezica. Mašinsko Pranje. Multi-Style Patterns-novitet i lijep print, boho, tie dye, životinjski, cvjetni, šeširi mnogih stilova koje treba izabrati. Visok kvalitet od mekih poliesterskih materijala, prefinjeno šivanje. Prijatan za kožu i udoban za nošenje. Prozračna i upijajuća traka za znoj na čelu za apsorbiranje znoja i održavanje suhog i svježeg za dugo nošenje. Podesivi kaiš - sa elastičnom trakom i vezicom na zadnjoj strani, može se vezati u prelepu mašnu, lako se podešava bez obzira na dugu ili kratku kosu. Lako za održavanje : ručno pranje ili pranje u mašini na hladnom wate-u, okačite ga da se osuši. Karakteristike-pogodno za muškarce / žene, držeći kosu potpuno pokrivenom, održavajte frizuru tokom i držite glavu i urednu. Može se koristiti kao Bleach driendly šešir, chef kapa, sanitarna kapa, beauty spa kapa, hemo kapa, kape za gubitak kose itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Nathan Reflective Beanie

KM 12.39

88% poliester 12% Spandex Pro stretch Uvezeno Zatvaranje vezica Mašinsko Pranje Rastezljiva pletena tkanina sa brušenom podstavom za toplinu i udobnost Vlaga i brzo sušenje Jedinstveni ge

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.