• Nedavno
PLPLAAOOOO začinjene posude, začinjene posude, posude za začinjene od nehrđajućeg čelika, kuhinja 304 Spremnik za space od nehrđajućeg čelika, posuda za šećer sa vidljivim poklopcem, začine

PLPLAAOOOO začinjene posude, začinjene posude, posude za začinjene od nehrđajućeg čelika, kuhinja 304 Spremnik za space od nehrđajućeg

Zahvalnost:
KM 8.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

★ 【Dobra neprobojnost】 Otpornost na prašinu i otporan na vlagu mogu zadržati ukus začina, pogodan za sve vrste čvrstih začina. ★ 【Premium materijali】 od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika, otporan na koroziju, lako se očisti, izdržljiv. Može se koristiti za stavljanje soli, šećera, bibera i drugih začina.★ 【Premium materijali】 od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika, otporan na koroziju, lako se očisti, izdržljiv.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Spice Bottle
Material:
SUS 304 stainless steel, glass
Colour:
stainless steel
Process:
polishing/grinding process
Application:
Applicable to salt, sugar, pepper and other spices, suitable for home kitchens, hotels, restaurants, etc.
Weight approx. 199 g/7 ounces:
Size:
Diameter:
Approx. 9 cm/3.5 inch
Height:
Approx. 5.5 cm (without cover)
Spoon length:
approx. 12 cm
Package List:
1 x Spice Bottle:
1 x glass cover:
1 x spoon:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.