• Nedavno
XCVBDE 5-slojne police za odlaganje 36 x14 x69 po visini podesive garažne police za ostavu za teške uslove rada metalne pomoćne police za žičane police za organizaciju kućne kuhinje u praonici (Crna)

XCVBDE 5-slojne police za odlaganje 36 x14 x69 po visini podesive garažne police za ostavu za teške uslove rada metalne pomoćne police

Zahvalnost:
KM 44.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Podesiva visina】visinu police za odlaganje možete podesiti prema veličini vaših pohranjenih predmeta, sa lako podesivim kopčama za pričvršćivanje i stabilizaciju svake police. Horizontalne noge omogućavaju postavljanje polica za maksimalnu stabilnost na neravnim podovima. 【Stabilna i čvrsta】ova naša žičana polica za teške uslove rada ima NSF certifikat, vrlo jaka i čvrsta, izdržljiva za sprječavanje nakupljanja prašine i korozije, svaka polica može izdržati do 300 funti s horizontalnim nogama. Ukupna težina može biti do 1500 lbs. Može zadovoljiti većinu i sve potrebe za skladištenjem u kući. Efikasno riješite svoje brige za police i oprostite se od nereda. 【Višenamjenski】metalni stalak za odlaganje dimenzija 36 " x14 "x69", može se koristiti u kuhinji, kupatilu, garaži, balkonu, ulazu ili uredu. Savršen je za spremanje alata, odjeće, knjiga i svega ostalog što zauzima prostor u vašem domu ili uredu. 【Jednostavan za montažu】 nije potreban alat. Sastavljanje nikad nije bilo lakše. Jednostavna instalacija police za pohranu traje manje od 30 minuta i ne zahtijeva dodatne alate. Obratite pažnju na smjer kopči za žičane police (tanka strana prema gore) i gurnite police prema dolje gdje se spajaju. 【Postprodajna usluga】u paketu ima mnogo dijelova, zbog nepredvidive prirode isporuke, teško je u potpunosti izbjeći neka oštećenja i udubljenja. Ako primite bilo koji oštećeni ili udubljeni dijelovi, slobodno nas kontaktirajte.

Više detalja

Izbor kupaca

POLICE, WIRESTART48X24BK

KM 1.33

Alera SW504824 BA početni set žičanih polica, 48"Š x 24"D x 72" v, četiri police, Crni antracit Crni antracit : NSF certificiran i za mokra i za suha okruženja...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.