• Nedavno
Lihelei tijara Krune za žene, Kristalna tijara za svadbenu svadbenu maturu Noć vještica

Lihelei tijara Krune za žene, Kristalna tijara za svadbenu svadbenu maturu Noć vještica

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

?【Dizajn】ova kruna od tijare dizajnirana je u vintage stilu. Ako ga nosite, učinit ćete vas sjajnijom i šarmantnijom, kao da ste elegantna i lijepa princeza. ?【Materijal】od legure, vještačkog kamena i kristala.Izdržljiva legura ima finu teksturu, vještački dijamant i kristal imaju izgled dijamanta, što je i praktično i lijepo. ?【Veličina tijare】 tijare su visine približno 2 inča, prečnika 5,8 inča, težine 0,162 lb. Ova kruna od tijare je prave veličine i nije teška, odijelo za žene i tinejdžerke bilo koje dobi. ?【Prilike】ova tijara je pogodna za svaku priliku, kao što su Rođendanska zabava, svadbeno vjenčanje, Matura, Noć vještica, Dan zahvalnosti, proslava, godišnjica, kostimirana zabava ili za bilo koju drugu posebnu priliku. ?【100% Satisfifed garancija usluge】LIHELEI nudi 30-dnevnu uslugu povrata/zamjene i jednogodišnju garanciju. Ako niste zadovoljni našim proizvodom ili vam se ne sviđa, slobodno nas kontaktirajte.Dajemo vam odgovor u najkraćem mogućem roku.

Više detalja

Izbor kupaca

Set Traka Za Djecu Suddora

KM 6.00

★Perfect Fit Stays Put ovi setovi traka za glavu i narukvica su veličine za djecu od 5 godina i mlađu Jedinstvena mješavina materijala ostaje stavljena, a da ne bude previše uska, tak

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.