• Nedavno
wanhee Muške patike atletske sportske tenisice za trčanje

wanhee Muške patike atletske sportske tenisice za trčanje

Zahvalnost:
KM 14.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Termoplastični poliuretanski đon. SUPER prozračna tkanina : gornji materijal ovih tenisica za trčanje na stazi je mrežasto dizajniran, prostor između mrežastih vlakana formira vazdušni prolaz za odličnu propusnost vazduha, lagan, udoban i visoko prozračan koji obezbeđuje udobnost i suvoću tokom vežbanja. Uložak sa saćem : atletske patike za hodanje dizajn saćaste rupe u ulošku za podstavu ima efekat propusnosti vazduha i apsorpcije znoja, što može stvoriti čistije i hladnije okruženje za cipele. Komforni gumeni potplat : vanjski đon ove sportske obuće bio je šupljeg rezbarenog dizajna, postavljen u kritična područja za izuzetnu izdržljivost i amortizer. MULTI-prilike : multifunkcionalni za trčanje na cesti, svakodnevno nošenje, ležerno hodanje, teretanu, trening, Trekking, trčanje, biciklizam, trening, kampiranje i druge sportove na otvorenom. 100% usluga povrata novca : molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja o našim cipelama za trening, mi ćemo vam dati zamjenu ili 102% povrat novca.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Kids Flex trkač

KM 20.27

Kožni potplat Kožni potplat Igrajte se bez ograničenja! Sadrži fleksibilnu mrežnu gornju, kliznu konstrukciju bootiea i jednostavnim karticama izvlačenja, NIKE® Kids Flex Trkači za t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.