• Nedavno
Saucony unisex-Child Axon tekuća cipela

Saucony unisex-Child Axon tekuća cipela

Zahvalnost:
KM 17.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Gumeni potplat. Potporna kožna i mrežasta gornja za prozračnost i izdržljivost. Lagani Eva Midsole za jastuk. Ojačani poklopac nožnog prsta za izdržljivost. Tradicionalno zatvaranje čipke. Nosiviranje vučnih mahuna na vanjskoj strani za ozbiljnu prianjanje i izdržljivost. Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Gumeni potplat. Potporna kožna i mrežasta gornja za prozračnost i izdržljivost. Lagani Eva Midsole za jastuk. Ojačani poklopac nožnog prsta za izdržljivost. Tradicionalno zatvaranje čipke. Nosiviranje vučnih mahuna na vanjskoj strani za ozbiljnu prianjanje i izdržljivost. Inspirisan modelom odraslih, ova cipela ima kožu i mrežnu gornji dio za maksimiziranje prozračnosti i minimiziranje težine. Njegove gumene mahune koje ne označavaju osiguravaju dugotrajnost dugotrajnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Boy's Hod tenisica

KM 1.00

Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.