• Nedavno
Merrell Muška rukavica za rukavice 7 patika

Merrell Muška rukavica za rukavice 7 patika

Zahvalnost:
KM 52.53

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Gumeni đon. 100% reciklirana mreža za disanje gornja. Zračni jastuk Merrell u peti apsorbira udarce i dodaje stabilnost. 100% reciklirane vezice i trake. Oblikovani najlonski luk. Mehovi jezik čuva ostatke. Merrellovo vodstvo u kategoriji bosonogih nastavlja se sa Trail Glove 7. Ključna ažuriranja uključuju prirodnije pozicioniranje stopala za pravi minimalistički osjećaj, Vibram® Eco Step potplat koji obavija stopalo kako bi maksimizirao prianjanje i povezivanje, i minimalni srednji potplat napravljen od Float Pro Foam™, naše najbolje pjene za srednji potplat. Unutar međuđona, takođe smo integrisali naše FLEXconnect® dual-directional flex-žljebove za poboljšanu vezu sa uzemljenjem. Ukupna visina stack na ove cipele je 14mm.Povratak na bosi sa trag rukavica 7.?.

Više detalja

Izbor kupaca

Asics Boy's Hod tenisica

KM 1.00

Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Guma gume Patike Fleksibilna i udobna struktura Udobnost i jastuk na svakom koraku Dosegnite nova dostignu�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.