• Nedavno
SJYDQ Auto usisivač za usisavač žičanog usisavača za automobilom za automobil za automobil za automobil

SJYDQ Auto usisivač za usisavač žičanog usisavača za automobilom za automobil za automobil za automobil

Zahvalnost:
KM 100.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Snažna usisavanje motora visoke performanse : tijelo prihvata kompaktni dizajn strukture, optimizira kanal za protok zraka, poboljšava brzinu motora i dinamički saldo, a cjelokupni dizajn zračnog kanala odmah može donijeti snažnije efekt čišćenja usisavanja. Suva i mokra dvonamjerna i zgodna : apsorpcija prašine i apsorpcija vode nisu u pravu, tako da vam je život čist i vaš automobil je čist kao novi. Hepa filter ekran : Također se može učinkovito odvojiti prašinu iz zraka i izbjeći sekundarno zagađenje. LED rasvjeta : Novo sa LED rasvjetom, noć se koristi i u blizini za životinjski humanizirani dizajn. Uklanjanje prašine je prikladno : tipka za prašinu kante za prašinu lako se odvaja, prašina i smeće mogu se ukloniti, a kanti za kolekciju prašine i maramice mogu se očistiti ako je potrebno. Snažna usisavanje motora visoke performanse : tijelo prihvata kompaktni dizajn strukture, optimizira kanal za protok zraka, poboljšava brzinu motora i dinamički saldo, a cjelokupni dizajn zračnog kanala odmah može donijeti snažnije efekt čišćenja usisavanja. Suva i mokra dvonamjerna i zgodna : apsorpcija prašine i apsorpcija vode nisu u pravu, tako da vam je život čist i vaš automobil je čist kao novi. Hepa filter ekran : Također se može učinkovito odvojiti prašinu iz zraka i izbjeći sekundarno zagađenje. LED rasvjeta : Novo sa LED rasvjetom, noć se koristi i u blizini za životinjski humanizirani dizajn. Uklanjanje prašine je prikladno : tipka za prašinu kante za prašinu lako se odvaja, prašina i smeće mogu se ukloniti, a kanti za kolekciju prašine i maramice mogu se očistiti ako je potrebno. Boja : Black Type : cigareta za lakirani napon : 12 (V) Nazivna ulazna snaga : 120 (W) Glavni opseg primjene : Dvostruko-upotreba HEPA filter ekrana, HEPA za pranje, za višekratna, ljubazna i ušteda troškova. Ponovno ušteda. Statički užitak, veliki usisni i ušteda ribljeg gliljka tipa hladnjak, što može učinkovito smanjiti buku visoke frekvencije tijekom hlađenja stroja, a radni zvuk je nizak, a ne Harsh.Package uključen : 1 * četkica za usisavanje 1 * četkica1 * Duga usisavanje NOZZZLE1 * Pomoćni dugi kratki priključak1 * Extension Hose1 * CIGARETCH Svjetlije punjenje Cablenotes : 1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.2 . Molimo vas da dopustite da razlikuju neznatnu dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja.

Više detalja

Izbor kupaca

Raketni kabeli Stick vakuum

KM 95.73

Na manje od 8 funti, ovaj ultra lagani uspravni vakuum lako se pretvara u ručni vakuum za svestrano čišćenje poda do stropa Opremljen je okretnim upravljačem koji omogućava izvrsnu ko

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.