• Nedavno
Framenow 8. 5x11 okviri za slike 3 pakovanje, horizontalni ili vertikalni displej,na zid i Stonu montažu,napravljen od sintetičkog stakla visoke definicije i čvrstog okvira za prikaz sertifikata ili Slika 8.5x11, crni. Viseći Hardver Uključen!

Framenow 8. 5x11 okviri za slike 3 pakovanje, horizontalni ili vertikalni displej,na zid i Stonu montažu,napravljen od sintetičkog

Zahvalnost:
KM 9.74

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pripremaju se komlimentarni nivo i nokti bez tragova. Sve stvari vam pomažu da instalirate okvir conconvenient. Klasični dizajn : okvir dizajniran od strane dizajnera u skladu sa estetikom ljudskog tijela koja je puna ljepote, može odgovarati bilo kojoj sceni. Kombinacija moderne tehnologije i tradicionalnog estetskog osjećaja. Sjajni pokloni : fotografije su dobar način da izrazite svoju ljubav. Na velikim festivalima odlična je ideja da voljenoj osobi poklonite okvir za slike. Fotografije mogu podsjetiti obje strane na lijepe uspomene. Možete ga pokloniti prijateljima i porodici. Sadržaj paketa : 3 bez tragova su uključena slobodno, okvir je umotan u biserni pamuk, a četiri ugla su prekrivena poklopcem protiv sudara kako bi se spriječilo lomljenje i zaštitila vaša sigurnost. Jednostavna instalacija : akcija tipa snap spojeva na poleđini okvira se lako otvara tako da možete brzo učitati svoju sliku. Lako visite u portretnom ili pejzažnom pogledu. Materijal visoke čvrstoće : Čvrst i izdržljiv okvir sa posebno obrađenim staklom smanjuje težinu i pojačava snagu. Čak i ako padnete sa visine, ona se neće slomiti, što uvelike osigurava sigurnost vas i vaše porodice. Možeš ga lako kupiti. Prvo kupac : pored toga, ovaj okvir za slike se može vratiti 30 dana bez razloga, dobićete novac koji ste prvobitno platili, a sve troškove snosimo mi!. Klasični dizajn : okvir dizajniran od strane dizajnera u skladu sa estetikom ljudskog tijela koja je puna ljepote, može odgovarati bilo kojoj sceni. Kombinacija moderne tehnologije i tradicionalnog estetskog osjećaja. Sjajni pokloni : fotografije su dobar način da izrazite svoju ljubav. Na velikim festivalima odlična je ideja da voljenoj osobi poklonite okvir za slike. Fotografije mogu podsjetiti obje strane na lijepe uspomene. Možete ga pokloniti prijateljima i porodici. Sadržaj paketa : 3 bez tragova su uključena slobodno, okvir je umotan u biserni pamuk, a četiri ugla su prekrivena poklopcem protiv sudara kako bi se spriječilo lomljenje i zaštitila vaša sigurnost. Jednostavna instalacija : akcija tipa snap spojeva na poleđini okvira se lako otvara tako da možete brzo učitati svoju sliku. Lako visite u portretnom ili pejzažnom pogledu. Materijal visoke čvrstoće : Čvrst i izdržljiv okvir sa posebno obrađenim staklom smanjuje težinu i pojačava snagu. Čak i ako padnete sa visine, ona se neće slomiti, što uvelike osigurava sigurnost vas i vaše porodice. Možeš ga lako kupiti. Prvo kupac : pored toga, ovaj okvir za slike se može vratiti 30 dana bez razloga, dobićete novac koji ste prvobitno platili, a sve troškove snosimo mi!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.