• Nedavno
Lot 12-džepna lupa 6-inčna Lupa za ravnalo, lupa stranice sa oznakama 3X uvećanje, poslovna lupa, lična lupa, lupa za starije osobe, 3x Lupa za torbicu.

Lot 12-džepna lupa 6-inčna Lupa za ravnalo, lupa stranice sa oznakama 3X uvećanje, poslovna lupa, lična lupa, lupa za starije osobe,

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Džepna lupa : 3x sočivo za povećanje snage. Fleksibilno i jednostavno : tanko, fleksibilno i lako za postavljanje u knjigu ili novčanik. Komada : 12 komada po nalogu. PINK RIBBON : uklonjiva ružičasta traka. Veličina : oznaka knjige Od 6 inča sa standardnim i metričkim jedinicama. 6 " ravnalo sa standardnim i metričkim jedinicama 3x objektivom za povećanje snage. Oznaka knjige Od 6 inča sa standardnim i metričkim jedinicama. Tanka, fleksibilna i jednostavna za postavljanje u knjigu ili novčanik. Dolazi u urednom plastičnom rukavu. Bookmark lupa sa ravnalom inča / centimetara.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.