• Nedavno
CEP MENS Pješačenje Light Merino Čarape

CEP MENS Pješačenje Light Merino Čarape

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

83% poliamid, 17% spandex. Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Vanjska merino vuna čarapa : Duge atletske na otvorenom Snaga kompresije pružaju laganu sposobnost planinarenja, trekkinga i staze. Kompresijska vlakna pružaju naprednu prozračnost za ugodan, atletski osjećaj. Oporaviti se brže i boriti se protiv umora. Zaštita od plikova : pozdravite se za potkoljenice. Čarapa za kompresiju sadrži tele i stabilizira gležanj za koordinaciju. Podstavljeni jastuk i bešavni pritvor za toe dodaje zaštitu od plikova i žarišta. Kompresija za povećanu cirkulaciju : 20-30 mmhg kompresija iz gležnja do teleta i 18 mmhg konzistentna kompresija zagrli tele. Muške visoke čarape povećavaju cirkulaciju krvi da bi bili lagani na nogama i manje umorni u najdužim danima. Atletske čarape za planinarenje : Najfiniji spoj merino vune optimiziran je za snagu i izdržljivost. Lagana, prozračna čarapa savršena je za čuvanje kože cool, suvo i udobnosti za najbolju čarapu na otvorenom tokom vaših avantura. Inovativno aktivno habanje : Dosegnite ciljnu liniju sa aktivnom odjećom koja postavlja vaša očekivanja i standarde. Kreativnost, tehnologija i dizajn kombinira za fitness zupčanik da oba trkača i entuzijasti za fitness neće moći živjeti bez.

Više detalja

Izbor kupaca

Defeet Areautor 3 Townee

KM 0.33

Poliester, najlon Mašinsko pranje Boja : Neon žuta / procesa plava Mašinsko pranje hladno, suhi nisko izbjeljivač, omekšivači ili oštri deterdženti 60% najlona, ​​39% reciklira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.