• Nedavno
Thorlos muns WLST Max jastuk Sigurnosni čelični nožni čarape za posade

Thorlos muns WLST Max jastuk Sigurnosni čelični nožni čarape za posade

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 87% akril, 10% najlon, 3% spandex. Napravljeno u sad. Nema zatvaranja zatvaranja. Mašinsko pranje. Proživljeni za maksimalnu zaštitu stopala dok nosite čelične i kompozitne nožne radove. Značajke Thorlo legendarnog obloga u peti, prednjim, bočnim zidovima, a preko Toeboxa da biste zaštitili od sila u vašoj cipeli. Visoka izdržljivost vlakna ugrađena u petu, područje prednjeg i toebolata za otpor habanja. Padding je klinički prikazan kako bi se smanjile plikove, vlagu, bol i pritisak. Anatomski dizajn u skladu sa prirodnim konturama stopala pomaže promociji boljeg stanja. Ekskluzivna Tho-Mer vlakna koja se vrču vlagu da bi se stopala suha. Vlakna su odabrana za performanse i izdržljivost što rezultira čarapom koja se nosi godinama. Elastični vrh drži na mjestu cijeli dan. Neprivlačni kanal s niskim profilom neće trljati ili neviti se noge. 87% akril, 10% najlon, 3% spandex. Napravljeno u sad. Nema zatvaranja zatvaranja. Mašinsko pranje. Proživljeni za maksimalnu zaštitu stopala dok nosite čelične i kompozitne nožne radove. Značajke Thorlo legendarnog obloga u peti, prednjim, bočnim zidovima, a preko Toeboxa da biste zaštitili od sila u vašoj cipeli. Visoka izdržljivost vlakna ugrađena u petu, područje prednjeg i toebolata za otpor habanja. Padding je klinički prikazan kako bi se smanjile plikove, vlagu, bol i pritisak. Anatomski dizajn u skladu sa prirodnim konturama stopala pomaže promociji boljeg stanja. Ekskluzivna Tho-Mer vlakna koja se vrču vlagu da bi se stopala suha. Vlakna su odabrana za performanse i izdržljivost što rezultira čarapom koja se nosi godinama. Elastični vrh drži na mjestu cijeli dan. Neprivlačni kanal s niskim profilom neće trljati ili neviti se noge. Dizajniran za maksimalnu zaštitu i udobnost dok nosite sigurnosnu obuću. Specifično dizajniran za čizme koje pružaju zaštitu i udobnost potrebne za bilo koju osobu sklonu plikovima, bolićima za stopala ili nelagodu.

Više detalja

Izbor kupaca

Defeet Areautor 3 Townee

KM 0.33

Poliester, najlon Mašinsko pranje Boja : Neon žuta / procesa plava Mašinsko pranje hladno, suhi nisko izbjeljivač, omekšivači ili oštri deterdženti 60% najlona, ​​39% reciklira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.