• Nedavno
J-kutija 8/6 parova muške pamučne čarape tanke ljeto od zračenja tankog niskog rezanja

J-kutija 8/6 parova muške pamučne čarape tanke ljeto od zračenja tankog niskog rezanja

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95,1% pamuk, 3,1% poliester, 2,8% spandex. Uvezeno. Mašinsko pranje. 【Kontrola vlage】 Sa tehnologijom koji Wigure Wicking, ove čarape pomažu u održavanju noge suhom i hladnim, smanjujući rast bakterija i mirisa. 【Jastučna potplata】 pruža dodatnu udobnost, čineći ove čarape savršene za svakodnevno trošenje. 【Minimalistički dizajn】 Ove čarape za gležnjeve sa niskim rezom ostat će skrivene u vašim cipelama, čistog i uglađenog izgleda. 【Garancija za povrat novca od 30 dana】 Nije zadovoljna prihvaćam povrat. Čarape za mens posade koji se vraćaju moraju imati originalne oznake, biti neoštećene, bez habanja. J-box muške čarape za atletske jastuke za gležnjeve stručno su izrađene za marljive muškarce i žene, a odijelo za sve sezonu. Lako se podudaraju sa većinom tipova cipela poput tenisica, platna, tekućih cipela ili hoda cipela. Trebate pravi par čarapa da biste započeli divan dan!. Nema ništa bolje od divnog dana. Super i mekan. Savršen na svaki način ... jedino što treba dovršiti taj lijep dan je upravo pravi par čarapa. Snug, ali ne tijesno. Ugodan i zaštitni miris. Prozračno i ugodno. Najbolji prijatelji za vaše naporne noge.

Više detalja

Izbor kupaca

Ženske joge šljape za noge

KM 9.99

93% pamuk, 7% elastan Povucite zatvarač Sušiti se Savršeno za jogu, pilates, sve atletske aktivnosti, ležište i povremene habanje Preshrunk i prelana visokokvalitetna tkanina Ergonomski

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.