• Nedavno
Hakusoh Spark snack Maple Wood Bat Grip Mix Gamebat

Hakusoh Spark snack Maple Wood Bat Grip Mix Gamebat

Zahvalnost:
KM 25.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

"" Hakusoh Bat, Inc. "" Hakusoh Kanada Inc.000bitsa godišnje za profesionalne igrače u Japanu i nekim glavnim legulama. "" osnovan je 2015.884") [debljina] : gusta (0,953) ") Hakusoh je bila drvna kompanija koja se protezala iznad 200 godina i proizvodi bejzbol palice za 70 godina. "" Hakusoh "je bila kompanija sa istorijom više od 200 godina i proizvode bejzbol palica za 70 godina u Japanu. Koristimo visokokvalitetni javor Iz sjeveropojanja, Tamo (plavi pepeo) i magnolije iz Japana. Težina kapi, teži šišmiša koji stvara više snage za igrača. Hakusoh je posvećen proizvodnji visokokvalitetnih tehnika koje koriste nove materijale za svaki šišmiš. Težina kapi, teži šišmiša koji stvara više snage za igrača.5 Težina ispuštanja. [Dužina] : 33 "[Težina] : 30. Izrađujemo više od 5. Koristimo visokokvalitetni javor iz sjever-Amerike, Tamo (plavi pepeo) i magnolije iz Japana. "" Osnovan je 2018.

Više detalja

Izbor kupaca

Marucci Dynamo Bat Pack

KM 44.99

Svaki paket Dynamo BAT dolazi standardno s časti igre za igru ​​i USA zastava u SADu i mogu se lako personalizirati dodatnim marucci flasterima Vojna inspirirana zakrpa za kuku i petlju

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.