• Nedavno
Vojska / vazduhoplovstvo CH-47 Chinook kuglasta kapa, zelena, Podesiva

Vojska / vazduhoplovstvo CH-47 Chinook kuglasta kapa, zelena, Podesiva

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. 100% pamuk. Uvezeno. Potpuno Podesiv. Izrađen od najkvalitetnijih materijala. Zadovoljstvo Zagarantovano. Ova CH-47 Chinook kuglična kapa je direktno izvezena na pamučnu kapu od kepera sa oblogom za sendviče. Potpuno podesiva vezena traka. Svi naši vojni šeširi su u potpunosti zagarantovani. Ova mornarička kapa bi bila divan dodatak vašoj kolekciji ili odličan poklon!.

Više detalja

Izbor kupaca

tučak Ženska sportska kapa

KM 4.67

75% Poliester, 25% Najlon Uvezeno Zatvaranje čičaka Samo Ručno Pranje Puni obod za zaštitu od sunca Stretchmesh zadnje ploče za prozračnost i komfor Podesivo elastično zatvaranje leđ

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.