• Nedavno
Shanghai Story vojni šešir pamučna kadetska kapa podesivi ravni cilindri Keperi Vintage bejzbol kape za žene i muškarce

Shanghai Story vojni šešir pamučna kadetska kapa podesivi ravni cilindri Keperi Vintage bejzbol kape za žene i muškarce

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Pouzdan i udoban-ova kadetska kapa je napravljena od pamuka, meka i prozračna, udobna za nošenje, lagana i laka za nošenje, periva, ne bledi ili deformiše, može vam poslužiti dugo vremena. Zatvaranje kopče-Klasični stil, jednostavan i svestran, može zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe za nošenjem i zamjenom; ravni cilindar ima kopču na leđima, što vam omogućava da podesite šešir tako da udobnije pristaje vašoj glavi. Podesivi dizajn-obim glave pamučnih vojnih šešira je oko 56-60 cm/ 22,04-23,62 inča, dubina šešira je oko 11 cm/ 4,33 inča, a obod je oko 6,5 cm/ 2,56 inča; fleksibilna veličina čini pamučni šešir pogodnim za većinu ljudi, a nije lako otpasti tokom vježbanja. Pokažite svoj lični ukus : ovi vojni vojni šeširi su pakirani i prenosivi, pogodni za razne prilike na otvorenom, dizajnirani sa dizajnom širokog oboda koji može spriječiti vašu kožu i oči od sunčeve svjetlosti, a pritom se ističete u gomili.Jedna veličina najviše odgovara : obim glave šešira ribara je oko 22,04 - 23,62 inča/ 56-60 cm, pogodan za većinu žena ili muškaraca s različitim oblicima glave, neće biti previše tijesan ili labav, štedeći vaše vrijeme i energiju za odabir veličine.Karakteristike : Materijal : pamuk. Boja : kao što je prikazano na slici.

Više detalja

Izbor kupaca

Kangol Opran Bejzbol,

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike Naša kuglična kapa koja odgovar

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.