• Nedavno
Calvin Klein Ženska vrhunska performansa termalne široke noga

Calvin Klein Ženska vrhunska performansa termalne široke noga

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

54% pamuk, 40% poliester, 6% spandex. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Godišnje luksuz : nosite džemper nad tim ženskim hlačama u zimskim, majicama i duksevima u proljeće i ljeta ili ih nosite da se opustite oko kuće. Gotogodišnji luksuz : nosite džemper nad ovim ženskim hlačama u zimskim, majicama i duksevima u proljeće i ljeta ili ih nosite da se opustite oko kuće. Performanse Calvin Klein stvara aktivnu odjeću za žene koje se mogu nositi u teretanu ili za casual svakodnevnog habanja. Poseban fokus za izvedbu Calvin Klein snimaju zabavu, modne trendove i koristeći tkanine "jednostavno za njegu" kako bi vas gledali elegantni i ugodni za vaše vježbe i sve vaše povremene aktivnosti. Performanse Calvin Klein čini nešto za svaku ženu, bez obzira na vašu veličinu ili način života.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.