• Nedavno
Tsutaya bešavna vježba za vježbanje za žene Tummy Control Butt dizanje visokog struka ženske teretane joge hlače

Tsutaya bešavna vježba za vježbanje za žene Tummy Control Butt dizanje visokog struka ženske teretane joge hlače

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 60% najlon, 32% poliester, 8% spandex. Uvezeno. Klizanje na zatvaranje. Dizajn kontura - Tsutaya Kompresijske gamaše su 100% bešavne apletene odjeće. Pojednostavni dizajn koji povezuje struk u guzu učiniće da vaš lik izgleda sjajno, pojačala vam struk i skriva u leđima. Veličina - Tsutaya Atletski gamaši su istinite veličini, odabir iz XS na XL. Molimo pogledajte sliku veličine za detalje. Za 85% kupca učvršćuju ture do veličine, 15% kupca se uklapa u malo male. Predlažemo da podesite ako ste između veličine. 80% čučanj - Najboljih 80% bez vike boje kao crne, sive, ponoćno plavo, vino crveno, itd. (Savjeti : Predložite da nosite odgovarajuće rublje u boju ako ste u svijetloj boji). Istezanje tkanine - debeli materijal za prozračivanje odgovara udobnim i dobro oblikuju glute i noge. Tkanina je meka, fleksibilna, a ne gladak dodir. Meka za salovanje ili rad poput joge, vježbanja, trčanja, biciklizma itd. Pažljiva usluga - Tsutaya posvećuju veliku pažnju na vaše iskustvo, od kvalitete proizvoda za uslugu bit će detaljni zahtjevi. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. 60% najlon, 32% poliester, 8% spandex. Uvezeno. Klizanje na zatvaranje. Dizajn kontura - Tsutaya Kompresijske gamaše su 100% bešavne apletene odjeće. Pojednostavni dizajn koji povezuje struk u guzu učiniće da vaš lik izgleda sjajno, pojačala vam struk i skriva u leđima. Veličina - Tsutaya Atletski gamaši su istinite veličini, odabir iz XS na XL. Molimo pogledajte sliku veličine za detalje. Za 85% kupca učvršćuju ture do veličine, 15% kupca se uklapa u malo male. Predlažemo da podesite ako ste između veličine. 80% čučanj - Najboljih 80% bez vike boje kao crne, sive, ponoćno plavo, vino crveno, itd. (Savjeti : Predložite da nosite odgovarajuće rublje u boju ako ste u svijetloj boji). Istezanje tkanine - debeli materijal za prozračivanje odgovara udobnim i dobro oblikuju glute i noge. Tkanina je meka, fleksibilna, a ne gladak dodir. Meka za salovanje ili rad poput joge, vježbanja, trčanja, biciklizma itd. Pažljiva usluga - Tsutaya posvećuju veliku pažnju na vaše iskustvo, od kvalitete proizvoda za uslugu bit će detaljni zahtjevi. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.