• Nedavno
RTBBYU ugljena za ugljenKobrojni ručnik za ručnik za zgusnute u apsorpciji Ne-Stick WiPing krpe za čišćenje posuđa

RTBBYU ugljena za ugljenKobrojni ručnik za ručnik za zgusnute u apsorpciji Ne-Stick WiPing krpe za čišćenje posuđa

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tkanina za apsorpciju drvenog uglja, superfine vlakna, bez gubitka kose. Ima moćnu funkciju dekontaminacije, jednostavan za korištenje u kuhinji, jednostavne za mrlje za ulje. Pogodno za pranje posuđa, stolova i stolica, čišćenja masti, za čišćenje ruku. Vodite računa o koži, sa jakom apsorpcijom vode. Najbolji alati za čišćenje kuhinje, automobila, kupatila, posude, tanjura, lonca itd. Upijajuća krpa, površinski vlakno, bez gubitka kose. Ima moćnu funkciju dekontaminacije, jednostavan za korištenje u kuhinji, jednostavne za mrlje za ulje. Pogodno za pranje posuđa, stolova i stolica, čišćenja masti, za čišćenje ruku. Vodite računa o koži, sa jakom apsorpcijom vode. Najbolji alati za čišćenje kuhinje, kupaonice, kupatila, ploče, lonca itd. Apsorpcija ugljena, površinski vlakno, bez gubitka kose. Ima moćnu funkciju dekontaminacije, lako se koristi u kuhinji, lako za ulja Perilica rublja, stolovi i stolice, čišćenje masti, čišćenje ruke. Njega kože, sa jakom apsorpcijom vode.Best Alati za čišćenje kuhinje, kupatila, posude, ploča, lonca, etcmaterijal : fiirve : 29x29cm, Napomene : Merenje stavka koje leži na tablici može izazvati blagu razliku. Prava boja predmeta može biti malo drugačija od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetlosti kada fotografiju Za vaše razumijevanje!.

Više detalja

Izbor kupaca

Decanjoine 6 kom.

KM 5.00

Kuhinjske posuđe * 6 ♻️ 【Materijal za višekratnu upotrebu】 Naši kuhinjski ručnici su izrađeni od pamučne vlakne i pulpe od vlakana, pouzdanih materijala ne može vas samo zašt

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.