• Nedavno
Brady 121120 Nerasavno sjenčanje Shadow Board Tkanina za označavanje, 12 'Dužina, 12 širina, zelena

Brady 121120 Nerasavno sjenčanje Shadow Board Tkanina za označavanje, 12 'Dužina, 12 širina, zelena

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Opskrba za označavanje radne površine omogućava vam brzo i jednostavno kreiranje sjene alata u tačnu veličinu i oblik. Jednostavno postavite alat ili objekt preko vinila, pronađite obrisu, rezati i nanijeti na površinu na radnom mjestu. Brady B-7569 vinilni film sa trajnim ljepilom. Brady B-7569 koristi se za cijevni markeri, strelica, magarnicu, označavanje skladišta, oznaka poda, ploče upozorenja, sigurnosne znakove i identifikaciju opasne supstance. Temperatura usluge : -4 do 167 stepeni Fahrenheita. Opskrba za označavanje radne površine omogućava vam brzo i jednostavno kreiranje sjene alata u tačnu veličinu i oblik. Jednostavno postavite alat ili objekt preko vinila, pronađite obrisu, rezati i nanijeti na površinu na radnom mjestu. Brady B-7569 vinilni film sa trajnim ljepilom. Brady B-7569 koristi se za cijevni markeri, strelica, magarnicu, označavanje skladišta, oznaka poda, ploče upozorenja, sigurnosne znakove i identifikaciju opasne supstance. Temperatura usluge : -4 do 167 stepeni Fahrenheita. B-7569 je termički transfer fleksibilni vinilni film s trajnim akrilnim ljepilom osjetljivim na trajnim pritiskom. B-7569 dizajniran je za korištenje s minimalnim, globarkom, Power Markom i BBP 31 pisačima (po regionalnoj dostupnosti) kao i za unaprijed ispisano označavanje i podlozi. Minimalna temperatura primjene : 50 stepeni Fahrenheit. Prosječna izdržljivost na otvorenom : Do 3 godine (prosječni očekivani vijek trajanja na otvorenom ovisit će o definiciji korisničke definicije kvara, klimatskim uvjetima, tehnikama ugradnje i boju materijala). U skladu sa ROHS direktivom.

Više detalja

Izbor kupaca

Traka slika • 1 x 50 ft

KM 4.00

14 dana čisto uklanjanje ostavlja iza bez oštećenja ili ljepljivih ostataka Traka za maskiranje osjetljiva na pritisak dizajnirana za najzahtjevnije profesionalne slikare Tipične primjen

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.