• Nedavno
SENDEFN ženski kožni novčanici RFID blokirajući držač kartice kvačila ženska torbica sa džepom sa patentnim zatvaračem

SENDEFN ženski kožni novčanici RFID blokirajući držač kartice kvačila ženska torbica sa džepom sa patentnim zatvaračem

Zahvalnost:
KM 32.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kožna podstava. Zatvaranje zatvarača. Suha Tkanina Čista. 【【Prava koža】】 ovaj ženski novčanik izrađen je od visokokvalitetne uljne voštane kože, izdržljiv je i čvrst, a dugo korištenje će više omekšati. 【【RFID blokada】 need potreba za osiguranjem vaših najvažnijih informacija raste svakim danom. Ovo vam omogućavamo postavljanjem svakog od naših novčanika sa RFID funkcijom blokiranja. Ovo osigurava da nijedna neovlaštena osoba ne može njuškati oko vašeg novčanika i ukrasti vaše lične podatke koje će koristiti protiv vas. 【【Super veliki kapacitet】♡ako je za vas problem imati mnogo kartica, ali nema dovoljno prostora za njihovo spremanje, onda biste trebali isprobati jedan od ovih novčanika koje imamo na lageru. 20 slotova za kartice, 1 ID prozor, 3 slota za prijem, 1 džep za kovertu, 1 džep sa patentnim zatvaračem, lako se drže vaše stvari. 【【Besplatna Poklon kutija】♡ništa se ne osjeća sjajno od primanja lijepe poklon kutije za pakovanje, od našeg brenda ili od vaših najmilijih. Predivna poklon kutija čini naš novčanik veličanstvenom idejom poklona za godišnjicu, rođendan, Božić i bilo koji drugi važan datum. 【【Garancija nakon prodaje】】 kada kupite naše novčanike vrhunskog kvaliteta i definitivno se zaljubite u njega, sa njegovim sjajnim funkcijama i u različitim bojama. Ali da sve razjasnimo, garantujemo vam novac ako pronađete bilo kakve probleme sa novčanikom ili ako nije po vašem ukusu i obezbedite vam punu povraćaj ako insistirate.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Bifold

KM 13.49

Podstava od umjetne kože Magnetno zatvaranje Ručno Pranje Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privla�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.