• Nedavno
Siskiyou sportski Deluxe kožni Trostruki novčanik

Siskiyou sportski Deluxe kožni Trostruki novčanik

Zahvalnost:
KM 12.86

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Kožna podstava. Kopča za zatvaranje. Suha Tkanina Čista. Zvanično licencirani korisnik licence proizvoda : Siskiyou kopča. Novčanik od prave fine kože. Dovoljno mjesta za kreditne kartice. Prozorski id slot. Metalni amblem sa emajliranim timskim bojama. Zvanično licencirani korisnik licence za fakultetske proizvode : Siskiyou Buckle. Geniune koža muški modni dodatak. Ovaj izdržljiv i moderan novčanik odličan je poklon za ljubitelja sporta u vašem životu. Karakteristike : prozorski id slot, brojni Slotovi za kreditne kartice, veliki džep sa novčanikom, uklonjivi rukavi za slike/kartice. Novčanik sadrži detaljan, metal Michigan St. Spartans tim logo.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 1.67

Mrežasta podstava Zatvaranje poklopca Ručno Pranje Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.