• Nedavno
MEDALJE AMERIKE EST. Komemorativna Medalja Iz Hladnog Rata 1976

MEDALJE AMERIKE EST. Komemorativna Medalja Iz Hladnog Rata 1976

Zahvalnost:
KM 13.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Brass. Proizvedeno u SAD-u. Osnovan : 1991, Kvalifikacioni Datumi : 1945 - 1991. Kriteriji : pogođen da prizna bilo kakvu časnu vojnu službu između 2.septembra 1945. i 26. decembra 1991. Savršeno za senku ili civilnu montiranu medalju. Tradicionalna medalja u punoj veličini . Nezvanično nije za nošenje aktivnih uniformi. Vlada Sjedinjenih Država, državne vlade, Boračke organizacije, privatne kovnice novca i pojedinci imaju dugu tradiciju udaranja komemorativnih medalja za priznavanje i odavanje počasti specifičnim vojnim pobjedama, istorijskim događajima i služenju vojnog roka našoj velikoj Republici. Sve do 20.stoljeća Sjedinjene Države nisu izdavale medalje za vojnu službu priznajući službu veterana u različitim ratovima, bitkama, kampanjama ili drugim značajnim vojnim događajima. Komemorativne medalje odražavaju tipičnu američku domišljatost i duh, gdje lokalna vlast, Udruženja veterana i privatno rukovodstvo iskorače naprijed kako bi olakšali poštovanje službe i djela koja savezna vlada ne priznaje. Iako neslužbene prirode i obično pogođene privatnim kovnicama novca ili udruženjima, komemorativne medalje pružaju vrlo opipljivu uspomenu u čast svim veteranima i porodicama za njihovu službu i žrtvu. Ova komemorativna medalja odaje počast svim vojnicima, mornarima, marincima i avijatičarima koji su služili između 2.septembra. 1945. i decembar 1991. Kliknite ovdje da kupite priloge za svoju komemorativnu medalju za pobjedu u Hladnom ratu.

Više detalja

Izbor kupaca

Rezač i muški prsluk

KM 31.62

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Heather pleteni džemper Fleece Novost gusti poklopac u šav

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.