• Nedavno
1. prvi drugi drugi rođendanska zabava - beba djevojka ružičasta zlatna srebrna princeza tutu set i kruna

1. prvi drugi drugi rođendanska zabava - beba djevojka ružičasta zlatna srebrna princeza tutu set i kruna

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Najviše odjeće nudimo u kratkim i dugim rukavima i imamo mogućnost prilagođavanja i personalizacije na zahtjev. Sva naša odjeća su ručno rađena i dizajnirana i napravljena od strane bračne mame u Coral Springsu, Florida, sa ljubavlju. Naš rođendanski odjevnici su ogroman pogodak za tematske stranke. Naše podudaranje odjeće za braću i blizance su tamo gdje smo dobili početak. Dostupno u 9m, 12m, 18m, 24m u oba kratke i duge rukave. Od tuše za bebe dolazeći kući do prvog rođendana i Božića, znamo koliko su važne ove prekretnice. Ovaj dizajn neće izblijediti, a vaša košulja se neće smanjiti. Budući da dizajniramo i napravimo sve naše svoje prve rođendanske odijelo za mališane u kući, možemo prilagoditi boju i dodati imena za istinski personaliziranu odjeću!. Pogledajte galeriju slika za detaljnu visinu i smjernice za težinu. Dizajniramo, izrađujemo i kupuju prekrasnu odjeću za posebne dane u životu vašeg djeteta. Tutus se najbolje brine za ručno pranje ili osjetljivim mašinom za pranje, a linijski se suvi. Možemo prilagoditi i gotovo bilo koji zahtjev. Od dolaska kući, na svoj prvi rođendan i svi praznici između, dizajniramo foto spremne odjeće za snimanje tih posebnih trenutaka. Nudimo visokokvalitetne komade po povoljnim cijenama za posebne događaje, a svakodnevno trošenje. Da biste saznali više o mjerenjima, molimo provjerite gornju grafikon veličine. Dostupno u 9m, 12m, 18m, 24m u oba kratke i duge rukave. Pogledajte galeriju slika za detaljnu visinu i smjernice za težinu. Luke i Lulu odijelo vrijede su veličinama i savršeno će se uklopiti. Nudimo izuzetno mekani, najljepši izgled savršeni i drugi rođendan. Mašinsko pranje. Napravljeno u sad. Imamo odijela za sve velike događaje u životu vaše djece. Naša pravna odjeća za rođendanske i druge princeze istinite su veličini i mašini koji se mogu pratiti. Naša prva i druga rođendanska odjeća izrađena su od vrlo mekog, visokokvalitetnog pamuka i gušća su od ostalih vodećih brendova. Sadržaj paketa - dobit ćete jednu zlatnu košulju princeze sa krunskim trakom za glavu i zlatnim satenskim ukrašenim ružičastom tutu. Naše brendirane odjeće izrađene su od vrhunskih materijala tako da su svi naši rodni odjevnici super udobni. Vaša godišnja stara odjeća u ovom butičnom stilu s ružičastom i zlatnim bojama, satenskim ivicama Tutu, a lažni kruna napravit će prekrasno fotografiranje i rođendan. Budući da smo izrezali, šivali i otpremili svakodnevno u kući, možemo primiti gotovo sve brže brođenje. Naše rođendanske djevojke izrađene su od vrhunskih materijala koji su istinite veličini. Pričaj s nama - nalazimo se na južnoj Floridi i odgovaramo na pitanja u roku od 24 sata.

Više detalja

Izbor kupaca

Rezač i muški prsluk

KM 31.62

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Heather pleteni džemper Fleece...

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.