• Nedavno
Air cosmetik Airbrush Makeup

Air cosmetik Airbrush Makeup

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Air Cosmetik natural airbrush Makeup to be spray with the Flair 1. Ova prelepa šminka za prskanje napravljena je od ružine vode i zelenog čaja i mineralnih pigmenata-ne sadrži paraben, parfeme, ni silikon, veganska je i nije testirana na životinjama-ova boja je savršena za ispravljanje nesavršenosti i daje naglasak tamo gde vam je potrebna na svetloj koži. - Boca od 20 ml je bez vazduha tako da je možete koristiti do poslednje kapi. - Made in Canada. - Airbrush makeup je najhigijenskiji način za nanošenje podloge i vaša šminka će ostati cijeli dan! -3 proizvod u jednom : daje hidrataciju i vlagu koži ružinom vodom, a zeleni čaj je snažan antioksidans za smanjenje problema sa starenjem kože. Odlično za osetljivu kožu.

Više detalja

Izbor kupaca

Fondacija za kožu

KM 2.33

Upotrijebite serum kao primer, a zatim nanesite podlogu za glatkiji završetak Ova podloga je vodootporna, dugotrajna i hidratantna Ne ostavlja tortu na koži i lagano klizi Ima veliku pokri

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.